OPLOSSER POLYIMIDE
Products
Hete producten
Nieuws & kennis

Belangrijke polymeermaterialen van Polyimide

OPLOSSER POLYIMIDE | Updated: Sep 15, 2014

Polyimide is een soort belangrijk polymeermaterialen worden alom toegepast op alle lagen van het leven, vanwege zijn belangrijke rol in de industriële ontwikkeling door vele landen als beperkingen op de export van strategische middelen. In dit verband JIANDE stad CO., LTD. POLYIMIDE Oplosser onafhankelijk ontwikkeld polyimide massaproductie, breken de blokkade van ons land in het buitenland kan worden.

Polyimide hoge temperatuur tot 700 ℃, zijn sterkte is vergelijkbaar met metal, is de bekendste van de volledige prestaties van een klasse van organische polymeermaterialen, polymeermaterialen in alle de torenspits. Op dit moment, de productie van vezels, polyimide schuim, kunststof en andere producten hebben op grote schaal gebruikt in de luchtvaart, ruimtevaart, micro-elektronica, nanotechnologie, vloeibare kristallen, scheiding membraan, laser velden. De industrie in het algemeen van mening dat "geen polyimide zou niet hebben hedendaagse micro-elektronische technologie". Maar vanwege de o & O-investeringen, lange cyclus, productie problemen, de hele wereld is Amerika, Japan, Rusland, Oostenrijk en een paar andere landen meester van de geavanceerde technologie. Vanwege haar strategische betekenis zijn deze landen op China's technische blokkade, exportbeperkingen.

In 2009 is de Europese en Amerikaanse landen met een jaarlijkse productie van 30000 ton van polyimide, maar ons land minder dan 20 ton. Het is in deze achtergrond van polyimide is steeds meer uitgegroeid tot een knelpunt beperken van China's industrie, de ontwikkeling van wetenschap en technologie, JIANDE stad Oplosser POLYIMIDE CO., LTD. in 2010 met succes ontwikkeld kan bereiken van massaproductie van polyimide, en verder ontwikkeld tot hoge moleculaire materiaal is beter dan die van polyimide polyimide papier. Het papier is het resultaat van polyimide polymeermaterialen verdere polymerisatie resulterend in polyimide op basis van dit materiaal, de warmteweerstand en kracht zijn beter dan die van polyimide,'s werelds meeste geavanceerd niveau heeft bereikt. JIANDE stad CO., LTD. POLYIMIDE Oplosser zei Yang Cheng, polyimide vezels voor onze producten, geïmporteerde producten zijn ongeveer vierhonderdduizend, 2008, 2009 of zo, prijzen, levertijd is de heteronomy. Omdat dit één, onze bedrijven geen onderhandelingspositie macht, onze producten hebben op de markt in 2010, prijs 2011, toen de markt validatie, buitenlandse bedrijven begonnen te depreciëren, gesneden in de helft.

Op dit moment JIANDE stad Oplosser POLYIMIDE CO., LTD. is werelds alleen verkrijgbaar bij de polyimide gesynthetiseerd tot afgewerkt product lijn productiecapaciteit van ondernemingen, het papier zal worden gebracht in productie aan het einde van de polyimide.


 • Bedrijfsprofiel
  Oplosser POLYIMIDE opgericht in November 2010, is een professionele en high-tech fabrikant van POLYIMIDE (PI) en haar producten met de naam "Gouden PLASTIC". Oplosser POLYIMIDE is één van de fabrikanten van thermoplastisch Polyimide, thermohardende Polyimide, Polyimide poeder, Polyimide Pallet, vloeibare Polyimide, Polyimide profiel, Polyimide deeltje, Polyimide monomeer, Polyimide schuim , Polyimide hars, Polyimide Coating, composietmateriaal van Polyimide, Polyimide Liquid Crystal uitlijning Agent, enzovoort. thermoplastische polyimide fabriek, bedrijf, groothandel, kopen, producten. Oplosser POLYIMIDE van polyimide is een soort van hoogwaardige engineering plastic. Het is niet alleen heeft uitstekende thermische, mechanische, diëlektrische, dimensionale stabiliteit, weerstand tegen corrosie en anti-straling prestaties, maar heeft ook goede zaagt. Het kan worden gevormd door middel van verschillende methoden zulke zoals injectie, molding, extrusie en spuitgieten....
 • Product Category
 • Neem contact op met ons
  Address:Kamer 1401, schiereiland internationale Mansion, Jiande City, 311600 provincie Zhejiang, China
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093